Vrijwilligers gezocht

Het Memory Museum is volledig gebouwd op vrijwilligers; wij hebben geen enkele betaalde kracht. En daar zijn wij best wel trots op! Dagelijks zijn de vele vrijwilligers druk met het ontvangen van bezoekers, het informeren van bezoekers over de geëxposeerde diorama’s, het verzorgen van rondleidingen, het voorzien van bezoekers van een hapje en een drankje, het begeleiden van schoolkinderen tijdens ons schoolproject en nog veel meer.

Natuurlijk zijn er allemaal functies in zo’n museum, maar wat wij vooral belangrijker vinden, is wat iemand leuk vindt om te doen. Want dat wat je leuk vindt om te doen, wordt je vaak ook goed in. Iedereen die geïnteresseerd is om als vrijwilliger bij ons museum aan de slag te gaan, krijgt de kans om het museum te leren kennen. Zo kunnen wij ook jou ondertussen leren kennen. Al snel komen wij samen er wel achter, of vrijwilliger bij het Memory Vrijheidsmuseum iets voor jou is.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het culturele en maatschappelijke klimaat in de gemeente Hellendoorn op het gebied van museumbezoek en educatie? Deel uitmaken van een hechte groep mensen? Neem dan contact met ons op.