Praktische informatie

Auto

Voor het museum (direct bij de ingang) hebben wij een aantal parkeerplaatsen die geschikt zijn voor de minder valide bezoeker. Aan de overkant van de straat (50 meter lopen) ligt een groot parkeerterrein waar het gratis parkeren is. De auto staat dus altijd lekker dichtbij!

Speciaal vervoer

Daarnaast hebben we een twee parkeerplaatsen voor speciaal vervoer, te denken aan bezoekers die gebonden zijn aan een elektrische rolstoel en deze vervoert met een speciaal daarvoor ontwikkelde autobus.

Busvervoer

Aan de Grotestraat waar het Memory Museum gevestigd is, is er speciaal een parkeerplaats gereserveerd voor busvervoer. Pal voor het museum kunt u met een grote touringcar parkeren. Het grote kruis op een aantal parkeerplaatsen geeft aan dat gewone auto’s hier niet mogen parkeren, grote bussen echter wel.

Horeca

Onze horecagelegenheid ligt aan het Bevrijdingsplein in het Memory Museum. U gaat terug in de tijd en zit aan tafels die doen denken aan de tijd van de jaren ‘40. De ouderwetse kleedjes uit een bruin café horen er natuurlijk bij. We schenken zowel koffie, thee als fris en daar kan een stuk taart of koek bij genomen worden. Voor kleine kinderen hebben we limonade en op een warme dag kunnen ze afkoelen met een ijsje.

Toiletten

Wij beschikken over een extra ruim toilet voor minder valide bezoekers of bezoekers met een rolstoel. Hier is ook een inklapbare commode te vinden voor ouders/begeleiders van de zeer jonge bezoekertjes.

Minder validen

Voor minder valide bezoekers aan het museum hebben wij meerdere faciliteiten. Zo zijn er rolstoelen die gratis gebruikt kunnen worden, hebben wij rolstoelliften naar alle verdiepingen en beschikken we over een toilet voor minder valide bezoekers.

Bezoekersvoorwaarden

Tijdens het bezoek aan het Memory Museum zijn de volgende bezoekersvoorwaarden voor ieder bezoeker van kracht. Houd hier alsjeblieft rekening mee.