De stichting

Het Memory Vrijheidsmuseum heeft in 2010 haar deuren geopend en in 2019 een grote verbouwing doorlopen. De organisatie is een vrijwilligersorganisatie mogelijk gemaakt door vele geldschieters en sponsoren.

Waar de dagelijkse leiding het museum draaiende houdt, zoals bezoekers ontvangen, de personele bezetting en communicatie met de buitenwereld, is het stichtingsbestuur faciliterend. Zij ontwikkelen en realiseren de lange termijn visie.

Zodoende is er een sterke wisselwerking met goede lijnen van communicatie tussen het bewaken van de toekomst en het realiseren van gestelde doelen in het heden. Daarnaast kunnen beiden lagen gebruikmaken van zowel een Educatie-Commissie, een PR-Commissie, als ook een Technische Onderhoudscommissie.

Stichtingbestuur

De samenstelling van het bestuur

Lees verder

ANBI

Het Memory Vrijheidsmuseum heeft een ANBI status en kent hierdoor bepaalde publicatie verplichting .

Lees verder

De geschiedenis

In vogelvlucht de geschiedenis van het Memory Vrijheidsmuseum door de jaren heen.

Lees verder

Vrijwilligers gezocht

Stichting Memory Vrijheidsmuseum is een vrijwilligers organisatie met al meer dan 70 vrijwilligers. Ben je benieuwd of het Memory Vrijheidsmuseum iets voor jou is? Neem hier een kijkje welke functies bij ons beschikbaar zijn.

Lees verder

Sponsoren

Het Memory Vrijheidsmuseum is dankbaar voor de financiële steun, materialen en diensten die vele organisaties en bedrijven beschikbaar hebben gesteld om het museum te realiseren.

Lees verder

Privacy statement

Memory Vrijheidsmuseum is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Lees verder